Return to Home Page

 1. Ulu prane meje
 2. Pse te desha ty
 3. Nuk e di per ju...
 4. E enderrove ate çast?
 5. A ke provuar?
 6. Si ndodh qe?
 7. Ike ti
 8. Nenokja
 9. Prangat e miqësisë
 10. Falje ne avance
 11. Gjer ne vdekje
 12. Mos kerkoni ne poezine time
 13. Dashuria e Gruas
 14. Pse erdhe kaq vone tek une?
 15. Buqete lulesh ne te gdhire
 16. Humba edhe unë..
 17. Ku vete e dashur?
 18. Drejt Diellit te Jugut
 19. Për ELDËN
 20. Mos me idealizo!
 21. Luleshqerat ne Williamsburg
 22. Pushteti i muzikes
 23. Ç'bote e mpleksur!
 24. Trupi dhe shpirti
 25. Mbetje poezish..
 26. Çukitje ne dritare
 27. Tradhetisht
 28. Prifti i çpriftëruar
 29. Dhimbje dhe mall
 30. Te dashuruar ne internet
 31. Trinity Church
 32. Jeta siç vjen..
 33. Vetem nje moment
 34. Rini e dyte
 35. Poetit mos i beso..
 36. Batica
 37. Nje sandale e vogel
 38. Tri here e hutuar sot..
 39. E papritura
 40. Dhimbja
 41. Ditlindja jote ne kutine e postes
 42. Lere pluhurin e harreses te bjere..
 43. Më dhëmb miqësi e humbur
 44. Moment
 45. Mos me thoni "mire se erdhe"
 46. Dashuri adoleshentesh
 47. Petale te thara
 48. E shkuara
 49. Zemra dhe sedra
 50. TI që..
 51. Kokëfortësi
 52. Ti ishe nje aksident
 53. Frymezimi
 54. E Vetme nje mengjes
 55. Shinat
 56. Përsëri zgjuar
 57. Mëngjesi
 58. Ekuiliber
 59. Tinguj..
 60. Mjaft!
 61. Ti nuk më do më
 62. U shfaq nje grua...
 63. Mos me thuaj te shkruaj
 64. Çapkene
 65. Buka u thye
 66. Dje preva floket
 67. Goditja e të kaluarës
 68. Që ti nuk pergjigjesh...
 69. Puthja
 70. Letrat
 71. Poezia
 72. Gjethja
 73. Efekt tingujsh perseri
 74. Divorc
 75. Perralla ne internet
 76. Kërkim i trishtuar
 77. E di per çfare me ka mare malli?
 78. Kjo poezi eshte per..
 79. Te ka marre malli?!
 80. Merak
 81. Çast
 82. Sekreti i rinise time
 83. Perpiqem te kuptoj ty
 84. E brishte
 85. Marsi nuk ardhka dot ndryshe
 86. Dashuria ime
 87. Vitet
 88. Mëngjes vere
 89. Nuk di ç'ngjau me verën
 90. Unë nuk kisha ikur..
 91. Xhaketa e dashurisë
 92. Kujtim dimri
 93. Ngjyrë e dashurisë
 94. Frymëzim i ri
 95. I mërzitur
 96. Pejsazh darke
 97. Shirat e vjeshtës
 98. Kohë perallë
 99. Vitet nuk i shoh
 100. Poezia ime e 100