Home      My Books      Perëndimi Mistik - Publicistikë Letrare      Kafe Shkodra e Nju Jorkut      Children of Kosova      Fundjave ne Hillsajd      Zëra Nga Larg      POEZI      Udhëtim në Historinë Amerikane      Journey Into American History (impressions)      Takim me të papriturën      Yesterday I Cut My Hair      Ura mbi oqean      Magjia e një zëri      Ka gjithmonë diku - Përshtypje      Disa tregime nga autorja      Vjehërr amerikane      Intervista      Përkthime      Yjet nuk janë të kuq      Photographs      BOTA ME NJE SY  

 

 

Official Website of author

ALBANA MELYSHI LIFSCHIN

Photographs

 

 

 

 

Albana Lifschin, Rep. Elliot Engel, Teuta Towler, and Paul Lifschin at first year anniversary of Kosova independance
- 2009

 
 

 

 

Me inisiativen e Departamentit te Gazetarise te universitetit UFO, (Maj, 2009) Tirane u be promovimi i librit me tregime"Magjia e nje zeri. Qe nje aktivitet i bukur e mbreselenes. Departamenti qe kujdesur per pergatitjen e ftesave e deri tek njoftimi per pjesmarresit. Pata fatin te takoj ne salle mjaft kolege gazetare te vketer e te rinj si edhe te rinj, Mirenjohje per Departamentin dhe vecanerisht Profesor Hamit Boricin, profesori yne i pare i gazetarise dekada e dekada me pare.

 

 

 

 

 

 

 


 
Albana's Home Page Children of Kosova Kafe Shkodra e Nju Jorkut
(Tregime)
Poezite e Mia
Udhëtim në Historinë Amerikane
(Përshtypje)
Journey Into American History
(impressions)
Takimme të papriturën
(Tregime dhe novela)
Fundjave ne Hillsajd
(Tregime dhe novela)
Yesterday I Cut My Hair
(Poetry)
Ura mbi oqean
(Tregime)
Disatregime nga autorja Magjia e një zëri
(Tregime dhe novela)
Ka gjithmonë diku
(Përshtypje)
Vjehërr amerikane
(Novelë)
Intervista Përkthime
Yjet nuk janë të kuq
Saga e Melyshajoe
Photographs Perëndimi Mistik
Publicistikë Letrare
BOTA ME NJE SY